Bli Medlem

Naturskyddsföreningen, ideell förening med kraft att förändra

Välkommen att bli medlem i Svenska naturskyddsföreningen & i Skövde naturskyddsförening!

Föreningens över 190 000 medlemmar har politikernas uppmärksamhet. Ju fler vi är, desto mer kan vi göra. Är du inte medlem så bli det! Medlemsavgiften är för närvarande 295 kr per år (24 kr/mån). Enklast blir du medlem genom att gå in här på Bli Medlem och fylla i uppgifterna där eller ta kontakt med lokalföreningens ordförande.

FÖR MEDLEMSAVGIFTEN FÅR DU:

Medlemskap i Svenska Naturskyddsföreningen. Du blir då också medlem i Skövde Naturskyddsförening.

Oavsett om du väljer att vara aktiv eller enbart stödja föreningens arbete i att bevara värdefull natur och värna om miljön i Skövde kommun är du mycket välkommen.

Sveriges Natur  – medlemstidskriften med bildreportage och aktuella artiklar om natur och miljö, utkommer med 5 nr per år.

SKARABORGSNATUR – en fantastisk fin årsbok om lokala naturpärlor mm.

Utflykter – du kan välja bland många olika utflyktsmål med mycket varierande naturtema.

Studiecirklar och kurser i varierande ämnen – ingen förkunskap nödvändig.

Föredrag och bildvisningar- dessa är mycket populära med spännande, intressanta och kunniga föredragshållare och vackra bilder.

Tips på egna utflykter m.m.