Välkomna på spännande föredrag ”Eldögon – möten med Sveriges ugglor”

Välkoman på föredrag om Sveriges ugglor – Måndag 12 sept. kl 18.00 på Stadsbiblioteket

Ugglorna hör till våra mest fascinerande och välkända fåglar. Samtidigt är de för de flesta av oss anonyma nattlevande varelser som sällan visar sig. Ugglornas mystiska liv, ödesmättade läten och genomborrande blick har bidragit till att de satt fantasin i rörelse och ofta förknippats med såväl visdom som mörka makter. Följ med Patrik Olofsson på en resa genom ugglornas Sverige – till vidsträckta storskogar och högfjällens vidder, till sjudande våtmarker och ladugårdarnas mörka vrår.

 

Visar okänt.jpg

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.