Solenergi på gång

Välkomna till Skövde stadsbibliotek och ta del av Huga Franzéns föredrag om solenergi.

Måndag 20 mars kl 18.00 på Stadsbiblioteket, Skövde Kulturhus

Hugo har arbetat som energikonsult med solenergi som specialitet i över 20 år. Han har även drivit ett installationsföretag och där projekterat och installerat ett hundratal solvärmesystem till både privatpersoner, företag och kommuner. I dag handlar de flesta uppdrag om solel, som är en teknik under mognad i Sverige. Mycket av hans fortbildning kommer från företagsutbildningar och studiebesök framförallt i Tyskland, där tekniken är kommersiell och väl etablerad.

Läs mer här!

Välkomna!

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.