Al Gores nästa film ”En obekväm uppföljare” visas nu i Skövde

En obekväm uppföljare

Ett decennium efter att ”En obekväm sanning” förde klimatförändring högt upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur nära vi är en riktig energirevolution. Fd vicepresident Al Gore fortsätter sin outtröttliga kamp på resor runt om i världen för att utbilda en armé av ”klimatmästare” och påverka den internationella klimatpolitiken.

Torsdag 18 januari kl 19.00 visas dokumentärfilmen ”En obekväm uppföljare” på Biograf Odeon, Skövde Kulturhus.

Kameror följer honom bakom kulisserna – i både privata och offentliga stunder, det är både roligt och gripande – när han följer den inspirerande tanken att trots att insatserna aldrig varit högre kan farorna med klimatförändringarna övervinnas tack vare människans uppfinningsrikedom och engagemang.
Regi: Bonni Cohen, Jon Shenk
Längd: 1 timme 40 minuter
Arrangör: sde.doc

För mer info, gå in på Skövde kommuns hemsida och sök under arrangemang.

Se en Trailer om filmen HÄR.

Välkomna till Skövde Kulturhus 18 januari 19.00!

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.